Sant Fruitós celebrarà la quarta edició de la Festa del comerç al carrer

0
40

L’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages ha organitzat per al dissabte 5 de novembre la quarta edició de Festa del comerç al carrer, que començarà el 2/4 de 10 del matí i s’allargarà fins al 2/4 de 2 del migdia . Els establiments participants exposaran els seus productes a les portes de cada botiga i oferiran els millors productes amb descomptes, promocions especials i obsequis. Els clients que comprin als establiments adherits rebran tiquets gratuïts per poder recollir una paperina de castanyes a la plaça de la Vila. En aquesta quarta edició, s’ha organitzat el concurs en família “Direcció el comerç de Sant Fruitós”, una iniciativa on els i les participants hauran de trobar els productes que no encaixen a cadascun dels establiments. A través d’una butlleta que es podrà recollir a cadascuna de les botigues caldrà marcar totes les incidències que es trobin i portar la butlleta plena a la plaça de la Vila on se’ls lliurarà un premi sorpresa emmarcat al Mercat de Nadal . Durant tot el matí la Xaranga Màgic animarà carrers del municipi. Aquesta jornada de comerç de carrer vol dinamitzar i donar visibilitat als establiments del poble i fomentar el consum de proximitat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here