Santpedor farà una visita guiada per descobrir tots els racons de l’Església de Sant Pere d’Or

0
30

Una visita a l’església de Sant Pere d’Or de Santpedor Arxiu/Ajuntament Santpedor L’oficina de turisme de Santpedor ha programat, per al proper dissabte 5 de novembre, una visita guiada per conèixer més a fons l’Església de Sant Pere d’Or. visita, que és gratuïta, es realitzarà en grups de 10 persones cada mitja hora i per participar-hi cal inscripció prèvia. Durant la visita es podrà pujar al campanar, visitar les capelles i baixar a les catacumbes. Les visites a l’Església es faran en grups de màxim 10 persones i dividits en 6 franges horàries des de les 10 del matí fins a la una del migdia. L’Església de Sant Pere d’Or, que ha donat nom al municipi, apareix esmentada documentalment per primera vegada l’any 996 i destaca per ser un edifici que es va anar remodelant i que integra un campanar gòtic, una portalada romànica i diversos elements de valor artístic com la talla d’alabastre amb la figura de Sant Miquel, l’osera medieval de Pere de Prat i la capella de les Santes Espines.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here