Cardona homenatjarà diumenge els miners que van perdre la vida a la Muntanya de Sal

0
38

Jornada de Santa Bàrbara a Cardona, l’any passat ARXIU | OSCAR BAYONA Cardona ja té programats de cara a diumenge, 4 de desembre, els actes de Santa Bàrbara, patrona dels miners, que celebra cada any. Com és habitual, el Parc Cultural de la Muntanya de Sal acollirà l’acte institucional que començarà a les 12 del migdia. Darrere dels parlaments es farà l’ofrena al monument al miner. S’encendrà la flama del memorial i es llançaran 77 salves en memòria dels miners que van perdre la vida. En acabar, hi haurà una actuació musical a càrrec de lEscola Municipal de Música Musicant. Tot seguit, s’oferirà una pica-pica a l’antiga central elèctrica de la Muntanya de Sal. L’acte està obert a tothom i està organitzat per l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here