Gran afluència al Mercat de Cabrianes, que esgota l’oli de la collita d’aquest any

0
40

Cabrianes ha celebrat aquest diumenge al matí la tercera edició del Mercat de l’Oli i el tradicional Mercat de Nadal que organitzen l’OTP Cabrianes i l’Associació de Veïns i Veïnes de Cabrianes, amb el suport de l’Ajuntament de Sallent en una jornada compartida que es preveu mantenir. Tot i les temperatures pròpies d’hivern, l’afluència de públic va ser elevada en tot moment, fins al punt d’esgotar l’oli verd de la collita d’aquest any. Al migdia, la trentena de parades que ocupaven la Plaça de la Vinya i l’espai davant del Centre no donaven abast per atendre totes les visites i la clientela, provinent principalment del nord de la comarca del Bages. El mercat va comptar amb la participació de productors d’oli del Bages, l’Empordà, el Baix Ebre i la Noguera, com és el cas de la marca Terra la Vita amb seu a Cabrianes i Oliveres a Artesa de Segre. També va ser un profitós matí comercial per als productors de la comarca, com ara el Forn de Cabrianes, els Ous de l’Oriol, la Formatgeria Gavarresa, segons fonts de l’organització.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here