Sant Fruitós acull amb èxit el mercat d’intercanvi i objectes de segona mà

0
41

Mercat d’intercanvi i objectes de segona mà de Sant Fruitós Jaume Grandia Dins els actes de la Setmana de Prevenció de Residus, Sant Fruitós de Bages ha celebrat aquest cap de setmana el Mercat d’Intercanvi i Objectes de segona mà. Tot i que es va viure una matinal molt freda, una vintena de parades es van instal·lar a la zona de la carretera de Vic i el Cobert de la Màquina del Batre, amb el propòsit de donar vida a objectes que es troben sense utilitzar. Els visitants també podien passejar i comprar al Mercat d’Antiguitats i Col·leccionisme, que cada darrer dissabte de mes organitza l’Associació de Brocanters i Col·leccionistes del Bages.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here