Santpedor organitza una visita teatralitzada a la vila medieval

0
41

L’oficina de turisme de Santpedor ha organitzat aquest dissabte, 3 de desembre, una visita teatralitzada a la vila medieval de la mà de la família Perellós. El fil argumental parteix d’un fet real que va succeir el 1381 quan Francesc de Perellós i Constança de Pròixida van comprar Santpedor al rei Pere III. A partir d’aquí, es crea una història de ficció en què els personatges arriben a la vila per prendre possessió, però es troben que han fet un salt en el temps i són el 2022. Al llarg de la visita, el públic els acompanyarà pels diferents llocs de la vila medieval, on explicaran com eren aquests mateixos llocs a la seva època, fa més de sis segles. La visita comptarà amb dues sessions, a les 10.30hia les 11.30h, i cal inscripció prèvia gratuïta a www.santpedor.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here