Súria millorarà la seguretat al tram inicial de la carretera de Castelladral

0
127

El ple municipal de Súria ha aprovat per unanimitat el conveni de cessió a lAjuntament duna franja de terreny en un dels trams inicials de la carretera de Castelladral, a lalçada del barri de Santa Maria. Aquest projecte permetrà millorar la seguretat dels vianants en un sector que ha esdevingut un important pas de connexió per al veïnat de Santa Maria i Bellavista. Es tracta d’un terreny de 493 metres quadrats que actualment no està urbanitzat. La cessió ha estat acordada entre l‟Ajuntament i la propietat del terreny després d‟un llarg procés de gestions per part de l‟actual equip de govern municipal per fer realitat aquesta millora. El projecte dʻurbanització ha estat redactat i aprovat per la Diputació de Barcelona, ​​com a administració titular de la carretera BP-423 entre Súria i Castelladral (pertanyent a Navàs), amb la participació de lʻAjuntament de Súria. El pressupost dexecució del contracte és de 380.790,33 euros, que seran aportats per la Diputació amb un 69,29%, mentre que lAjuntament aportarà el 30,71% restant. Al dictamen aprovat es constata que aquest tram pateix «grans deficiències en matèria de seguretat viària pel que fa al trànsit de vianants». A més de construir la vorera, el projecte contempla la incorporació de passos de vianants, elements reductors de velocitat dels vehicles, nou equipament urbà i sistemes daccessibilitat adequats per facilitar el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda. L’anunci d’aprovació definitiva del projecte d’urbanització va ser publicat aquest dimarts a la seu electrònica de l’Ajuntament. Properament sortiran les obres a licitació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here