Súria obre una nova convocatòria d’ajuts per a arranjaments a les llars de persones vulnerables

0
65

L’Ajuntament de Súria ha obert la convocatòria d’aquest any del programa d’arranjaments per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels domicilis de persones especialment vulnerables. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el dijous 15 de desembre. L’objectiu d’aquest programa és ajudar a garantir les condicions de seguretat i habitabilitat mínimes de les llars de persones especialment vulnerables, per tal de promoure’n l’autonomia funcional i la qualitat de vida. Es poden beneficiar d’aquestes subvencions les persones a partir de 65 anys, empadronades al municipi i amb una antiguitat mínima d’un any al Padró Municipal d’Habitants de Súria i les menors de 65 anys, amb necessitats especials en relació amb la capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària a casa, i amb una antiguitat mínima d’un any al padró. Les intervencions subvencionables són reformes bàsiques de la llar, com ara reparacions, petites obres no estructurals i instal·lacions d’ajudes tècniques. Aquest programa d’arranjaments és una iniciativa de la Diputació de Barcelona, ​​al qual s’adhereix l’Ajuntament de Súria a través de l’à rea municipal de Benestar Social. Les subvencions s’atorgaran mitjançant el procediment de concurrència competitiva, segons les bases reguladores del programa. Les persones interessades poden sol·licitar més informació a les dependències de l’àrea municipal de Benestar Social, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic, ja sigui de forma presencial o trucant al telèfon 93.868. 28.00. La convocatòria d’aquesta nova edició del programa va ser aprovada el 24 de novembre passat per la Junta de Govern Local.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here